jueves, 7 de mayo de 2009

Festa de presentació del grup jove Brigadistes SPS

El proper 16 de maig els Brigadistes fem la nostra Festa de Presentació al pati de la Granja. Hem organitzat un seguit d’activitats per a totes les edats per tal de donar-nos a conèixer. La festa començarà a les cinc de la tarda amb una gimcana de tallers infantils d’arreu del món, maquillatge i un espectacle d’animació a càrrec de La Belluga. La segona part d’aquesta festa estarà dedicada als joves, amb música en directe a càrrec del grups Acostao i La Limoncello i el cantautor Marçalele. A més, s’instal·larà un espai de reflexió on podreu consultar documentació relacionada amb la solidaritat i la cooperació, aportar idees a través de la bústia de suggeriments, rebre informació dels Brigadistes SPS i si ho desitgeu, inscriure’us al grup.

Esperem la incorporació de nous joves que vulgueu treballar en projectes de cooperació i codesenvolupament i que vulgueu aportar les vostres propostes i participar de les activitats que realitzem.

Actualment estem treballant en un projecte complementari al realitzat per Santa Perpètua Solidària a la localitat de Bouanze, a Mauritània. La contrapart amb la que treballen també està formada per joves que s’encarreguen voluntàriament de recollir els residus que es generen al municipi. La principal demanda consisteix en la dotació de material per a la recollida com guants, cubells d’escombreries, pales o rastells, entre d’altres.

No hay comentarios: